Loading ...
close

نرده استیل

logo
نرده استیل

 

نرده استیل

 

نرده استیل

نرده استیل راه پله امروزه در بین مجریان ساختمانی بسیار رایج بوده ، تا به حدی که نرده استیل را نسبت به سایر نرده های راه پله با متریال های گوناگون متمایز کرده است. از مهم ترین دلایل تفاوت نرده استیل با سایر نرده های راه پله می توان به داشتن کیفیت ، دوام و مانگاری بالا و همچنین استحکام آن اشاره نمود. نرده های استیل راه پله در آلیاژ های گوناگونی عرضه می شوند که رایج ترین آن ها ، نرده استیل201 ، 304 و 316 می باشد که تفاوتشان به کیفیت آن ها در برابر تغییر رنگ و زنگ زدگی نسبت به محیط های اجرایی نرده استیل بر می گردد. نرده های استیل راه پله در دو رنگ نقره ای و طلایی عرضه شده و می توان با استفاده از نوع و تعداد پایه ها ، ترکیب رنگ و طریقه ی نصب ، به طرح مد نظر خود رسید. از این رو شرکت پردیس نرده با داشتن کادری مجرب و رزومه کاری درخشان خود ، آماده عرضه و ارائه کلیه ی خدمات نرده های استیل راه پله با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت برای شما مشتریان عزیز می باشد. نرده های استیل راه پله در انواع و اقسام مدل های مختلف ارائه داده می شود که هر کدام برای محیط خاصی مناسب می باشند. قیمت نرده استیل راه پله نیز بسته به نوع طراحی و تولید آن ، متفاوت می باشند. قبل از خرید نرده از جنس استیل ، اطلاعاتی را باید در نظر داشت که بهترین و مناسب ترین مدل را بتوان انتخاب نمود. بعد از نصب نرده استیل نیز اقداماتی جهت حفظ ظاهر و استحکام نرده راه پله لازم و ضروریست که در ادامه با مختصری از اطلاعات و خصوصیات هر بخش آشنا می شویم. با پردیس نرده همراه باشید.

 

تفاوت نرده استیل پروفیلی و لوله ای

تفاوت اصلی نرده استیل پروفیلی و لوله ای به ظاهرشان بر می گردد ، به طوری که نرده های استیل لوله ای سطح مقطع دایره ای شکل و نرده های استیل پروفیلی سطح مقطع مربع و یا مستطیل شکلی دارند. همچنین اتصالات این دو نرده کاملا متفاوت از یکدیگر بوده و در حالت یکسان ، قیمت نرده استیل پروفیلی بالاتر از مدل لوله ای می باشد. اما انتخاب یکی از این دو نوع نرده استیل ، هم به نوع محیط اجرایی ، نیاز شما و همچنین طرح مد نظرتان بستگی دارد. معمولا در حالت نرده استیل لوله ای از تمامی قطعات به صورت لوله و سطح مقطع دایره ای شکل استفاده می شود و در حالت پروفیلی نیز معمولا بهتر است تمام از پروفیل و سطح مقطع چهار گوش استفاده شود. در نرده های استیل راه پله می توان از تلفیقی از لوله و پروفیل نیز استفاده کرد. به این صورت که برخی از قسمت های نرده ، از لوله و قسمت های دیگر آن از پروفیل تشکیل شده باشد. این امر کاملا سلیقه ای بوده و انتخاب قسمت های پروفیلی و لوله ای نرده راه پله ، طبق نظر شما عزیزان می باشد. معمولا بهتر است قسمت رویه ی نرده و یا همان دستک ، بهتر است لوله ای باشد ، زیرا دستک لوله ای برای گرفتن دست ، بهتر و مناسب تر از پروفیل است.


مروری بر جزئیات ضوابط در نظر گرفته شده برای نرده استیل توسط آتش نشانی جهت ساختمان های 5 طبقه به بالا

برای نصب نرده استیل در صورتی که ساختمان مورد نظر بیشتر از پنج طبقه داشته باشد ، ارتفاع تمام شده ی آن باید حداقل 90 سانتی متر و خطوط میانی و یا افقی به کار رفته شده برای نرده های استیل راه پله می بایست 4 ردیف و یا بیشتر باشد. همچنین در صورتی که چشم پله شمشیری ها ( پاگرد ) بیشتر از 15 سانتی متر باشد باید خطوط میانی به کار رفته شده در آن چرخیده شوند. این بهترین حالت نرده استیل برای ساختمان های بلند می باشد. باید دقت داشت هر چه تعداد خطوط میانی و یا همان لوله های 16 به کار رفته در نرده های استیل بیشتر باشد ، مسلما حصار ایجاد شده توسط نرده استیل کم عرض تر شده و ایجاد امنیت بیشتر و بیشتر می شود. اما در این بین بیان این نکته که نرده استیل راه پله حالت پلکان داشته و ممکن است کودکان خوردسال از آن بالا رفته و دچار حادثه شوند ، موضوعی جدیست و باید از آن جلوگیری شود. راه حل بسیار مناسب برای از بین رفتن حالت پلکان و تامین امنیت هرچه بیشتر و جلوگیری از بروز حوادث برای کودکان ، استفاده از نرده حصاری راه پله بسیار مناسب می باشد. همان طور که از اسم آنها مشخص است ، نرده استیل حصاری حالت حصار داشته و مانع بالا رفتن کودکان می شود. پیشنهاد می شود بخش مربوط به نرده حصاری را کاملا مطالعه کنید.

 

تفاوت نرده استیل 201 و نرده استیل 304

برای درک بهتری از تفاوت بین آلیاژ های مختلف استیل ، بهتر است کمی به عقب برگشته و راجب استیل اطلاعاتی داشته باشیم. استیل در واقع همان فولاد است که با انجام عملیات و تغییر آلیاژ ساخت ، ضد زنگ شده و به استنلس استیل معروف شده است. امروزه از استنلس استیل در صنعت استفاده ی زیادی می شود که یکی از پرکاربرد ترین آنها ، استفاده از استیل در نرده راه پله می باشد. در این بین استنلس استیل نیز دارای انواع مختلفی بوده که هر کدام را در گروه های گوناگون دسته بندی می کنند که هر کدام در صنعت جایگاه به خصوص خود را دارند. در واقع استیل همان آهنی است که با مقدار مشخصی کروم ، نیکل و کربن ترکیب شده است و تشکیل فولاد ضد زنگ یا همان استیل را داده اند. استنلس استیل آلیاژ های مختلفی داشته که بسته به مقاومت و نوع کاربرد آن ها دسته بندی شده است. دسته بندی استنلس استیل را با گروه های 200 و 300 و 400 مشخص می کنند که هر کدام خود شامل انواع مدل های مختلف می شوند. از انواع استیل گروه 200 که کاربرد آن ها در نرده های استیل نیز به وفور دیده می شود ، می توان به استیل 201 اشاره نمود. استیل 201 اغلب کاربرد تزئینی داشته و و از لحاظ کیفیت و مرغوبیت در رده های پایین تری قرار می گیرد. گروه بعدی استنلس استیل ، گروه 300 می باشد که تقریبا پر کاربردترین نوع استیل در صنعت مخصوصا در صنعت نرده استیل است. این گروه شامل استیل 303 ، استیل 304 ، استیل 305 ، استیل 316 ، استیل 321 و استیل 347 می شود. در این بین پر کاربردترین نوع استیل گروه 300 ، استیل 304 بوده که از آن در بسیاری از موارد مانند استفاده می شود. گروه 300 استیل ، متشکل از 18 درصد کروم و 8 درصد نیکل بوده که در بین مشتریان به استیل 8-18 نیز معروف می باشند. این مدل از لحاظ کیفیت ساخت و دوام و ماندگاری ، از مرغوبیت بالایی بر خوردار بوده و در برابر شرایط جوی مقامت بالایی از خود نشان می دهند. عدد بالاتر در این گروه بندی ، نشانه ی درصد بیشتری از نیکل و به نسبت کمتر شدن کروم می باشد. نرده استیل 304 غالبا برای محیط های خارجی که در برابر باد ، باران ، نور خورشید ، رطوبت و شرایط جوی قرار دارند ، مناسب هستند. نرده های استیل 201 نیز مناسب برای محیط های داخلی و سرپوشیده اند. تفاوت کیفیت استیل 304 و 201 به نحوه ی ساخت و آلیاژ آن ها بر می گردد ، به صورتی که درصد کروم و نیکل استفاده شده در استیل 304 بالاتر از استیل 201 می باشد. همچنین برای مکان هایی همانند استخر ها و مناطقی که دارای رطوبت بالایی هستند بهتر است از نرده استیل 316 استفاده کرد که به مراتب کیفیت و قیمت بالاتری نسبت به نرده استیل 201 و 304 دارد.

 

تفاوت نرده استیل 304 و نرده استیل 316

همان طور که ذکر شد ، استیل 304 و استیل 316 هر دو در یک گروه بندی قرار می گیرند و تفاوت آنها در میزان کروم و نیکل آن ها است. میزان نیکل و کروم در استیل 304 ، به صورت 8 درصد نیکل و 18 درصد کروم است ؛ حال اینکه این میزان در استیل 316 به صورت 10 درصد نیکل و 16 درصد کروم است. افزایش درصد نیکل در استیل 316 باعث شده است تا دوام و ماندگاری آن در برابر شرایط جوی طبیعی و حتی در برابر کلر ، بسیار بالا باشد و حتی در محیط های کاملا مرطوب مثل استخر ها ، هم هیچ اتفاقی برای نرده استیل 316 نیوفتد. در نرده استیل 304 و 316 تغییر رنگ و تیره شدن و زنگ زدگی و رسوب پذیری وجود ندرد ؛ از این رو در صنعت بسیار مورد توجه قرار می گیرد. از مهم ترین کاربرد های استیل 304 و استیل 316 در صنعت ساختمان می توان به استفاده از آن ها به عنوان نرده استیل 304 و استیل 316 و... دیگر موارد اشاره نمود. در استیل 316 مقاومت و ماندگاری بسیار بالاتری نسبت به فرسایش ، رسوب پذیری ، زنگ زدن ، تغییر رنگ ، فرسایش در برابر کلر و... نسبت به نرده استیل 304 دیده می شود. نرده استیل 316 حتی در مواردی که نرده نصب شده تماس زیادی با مواد شیمیایی ، انواع آب ، حلال ها و... دارد ، دچار هیچ تغییر نشده و بسیار مناسب می باشند. از استیل 316 در ساخت انواع ابزار ساختمانی و صنعتی ، وسایل تیز و برنده مانند  چاقو ، لوازم آشپزخانه مانند سینک ظرف شویی و دیگر لوازم آشپز خانه مانند سرویس آشپزی و... استفاده می شود. با این تفاسیر مسلما قیمت نرده استیل 316 نسبت به قیمت نرده استیل 304 بیشتر بوده و در عوض استفاده از نرده استیل 304 بسیار رایج تر است. از گروه دیگر استیل می توان به گروه 400 آن اشاره نمود که خود شامل زیر گروه های مختلفی می شودو گروه 400 اغلب کاربرد صنعتی داشته و کاربر زیادی در گروه های تزئینی ساختمانی ندارد.

 

قیمت نرده استیل

نحوه ی محاسبه ی قیمت نرده استیل به متریال و آلیاژ استفاده شده (استیل 201 ، استیل 304 ، استیل 316 ) ، ضخامت و سایز لوله و پروفیل ، رنگ و مقدار اجناس استفاده شده در هر متر نسبت به ارتفاع و مدل نرده استیل مد نظر بر می گردد. مبنای محاسبه قیمت نرده استیل متر طول است. در این بین قیمت نرده استیل 304 از قیمت نرده استیل 201 بیشتر بوده ، و به همین نسبت ، استیل 316 از استیل 304 بیشتر است. در مورد محاسبه ی قیمت نرده های استیل باید گفت هر چه متراژ آن ها بیشتر باشد ، مسلما قیمتشان نیز کمتر است. قیمت نرده های استیل بنا به وارداتی بودن استیل ، به روز است و برای استعلام قیمت آن  می بایست با کارشناسان شرکت پردیس نرده تماس بگیرید. همان طور که ذکر شد ، قطعات و اتصالات به کار رفته در نرده استیل ، مستقیما بر قیمت آن  تاثیر گذار هستند. از این رو قیمت نرده استیل حصاری در حالت آلیاژ یکسان ، بیشتر از قیمت نرده استیل معمولی راه پله می باشد. دلیل آن هم استفاده از اتصالات و قطعات بیشتری در نرده حصاری می باشد.

 

قیمت نرده استیل 304

استیل 304 از مرغوبیت بالاتری در برابر تغییرات ظاهری و زنگ زدگی می باشد و این به مقدار و درصد مواد اولیه ی استفاده شده در ساخت آن باز می گردد. از این رو مسلما قیمت نرده استیل 304 نسبت به قیمت نرده استیل 201 بیشتر است. قیمت بالاتر نرده های استیل 304 به این معنی است که نرده راه پله نصب شده سالیان سال ثابت و بدون تغییر باقی می ماند و دیگر نیازی به هزینه ی تعمیر و نگهداری ندارد. این موضوع در بلند مدت می تواند بسیار مقرون به صرف باشد. قیمت نرده استیل 301 بالکن و یا به عبارتی قیمت نرده های استیل 304 حصاری نسبت به قیمت نرده های استیل معمولی راه پله ، به دلیل استفاده ی بیشتر موارد به کار رفته در آن ، بیشتر است.

 

قیمت نرده استیل 201

قیمت نرده استیل 201 در بین نرده های راه پله به مراتب مناسب تر و ارزان تر است. نرده های استیل 201 در شرایط جوی زیاد مقاوم نبوده و معمولا در محیط های بیرونی دچار تغییر رنگ و تیرگی و در مدت زمان بالاتر دچار زنگ زدگی هم می شوند. معمولا از نرده های استیل 201 در محیط داخلی استفاده می شود. قیمت نرده استیل 201 ارزانتر از مدل های دیگر نرده های راه پله می باشد ولی در عین حال ممکن است زودتر به تعمیر نیازمند باشند. لازم به ذکر است قیمت نرده استیل 201 راه پله ، نسبت به قیمت نرده حصاری ، ارزان تر است. لازم به ذکر است مبنای محاسبه ی قیمت نرده استیل 201 نیز ، متر طول است.

 

قیمت نرده استیل 316

از آنجایی که مواد اولیه ی به کار رفته در استیل 316 بسیار مرغوب تر و با کیفیت تر می باشد ؛ قیمت نرده استیل 316 در مقایسه با قیمت سایر نرده های استیل ، بیشتر است. ولی در عوض نرده استیل 316 نصب شده تقریبا برای مدت بسیار طولانی بدون هیچ گونه تغییر باقی می ماند. نرده استیل 316 معمولا در محیط های مرطوب مثل استخر ها ، حمام ها ، رختکن ها و... استفاده می شود.

 

نرده استیل بالکن

نرده استیل بالکن و تراس ، به همان نرده استیل حصاری گفته می شود که تفاوت اصلی آنها با نرده استیل معمولی مانند نرده 3 خط ( تعداد لوله های میانی 16 میلی متر ، بیانگر تعداد خطوط نرده های استیل می باشد ، برای مثال در نرده استیل 3 خط از 3 ردیف لوله 16 استفاده می شود ) ، در این است که لوله های میانی نرده معمولی ، در نرده استیل حصاری به صورت عمودی اجرا می شود. این امر برای این است که نرده استیل بالکن حالت پلکان نداشته باشد و برای کودکان خطر آفرین نباشد. قیمت نرده استیل بالکن در قیاس با قیمت نرده های استیل معمولی راه پله ، کمی بالا تر است. برای مطالعه ی دقیق در مورد نرده های استیل بالکن ، به بخش مربوط به نرده استیل حصاری در سایت پردیس نرده مراجعه نمایید.

 

خرید نرده استیل

در هنگام خرید نرده استیل ، توجه به نکاتی بسیار حائز اهمیت است ؛ از جمله انتخاب بهترین و مناسب ترین مدل نرده های استیل متناسب برای محل مورد نظر ، خرید نرده استیل 4 خط و 5 خط برای ساختمان های بالای 5 طبقه ، خرید نرده استیل حصاری برای قسمت هایی که حالت پرتگاه داشته و به امنیت بالاتری احتیاج دارند ، استفاده از تعداد بالاتری از پایه استارت ؛ چرا که هر چه تعداد پایه استارت ها در محل مورد نیاز بیشتر باشد ، نرده ی راه پله نصب شده از استحکام بالاتری برخوردار است و بسیاری از موارد دیگر که در هنگام خرید نرده استیل ، توسط کارشناسان پردیس نرده به شما ارائه داده می شود.

 

انواع نرده استیل راه پله

از انواع نرده استیل راه پله می توان به نرده استیل 2 خط ، 3 خط ، 4 خط ، 5 خط ، نرده بالکن ، نرده حصاری ، نرده تراس ، نرده استیل آتش نشانی ، نرده استیل عمودی ، نرده دکوراتیو ، نرده استیل شیشه خور ، نرده استیل تلفیقی با سایر متریال های نرده راه پله ، نرده سیم بکسلی و مدل های بسیار دیگر اشاره نمود.

 

نرده

استفاده از نرده در راه پله های ساختمان ها یک امر اجتناب ناپذیر است که جهت شکیل شدن و ایمن شدن هر ساختمانی باید اجرا گردد. نرده راه پله ساختمان می تواند نسبت به کارایی و کاربری و محیط استفاده شده ، در انواع مدل های گوناگون و با متریال های مختلف اجرا گردد. قیمت نرده راه پله بسته به متریال ، نوع نرده ، اتصالات ، متراژ و... بستگی داردو قیمت انواع نرده راه پله بر حسب متر طول داده می شود.

 

استحکام نرده استیل

متاسفانه در بسیاری از مواقع دیده شده است که نرده های استیل راه پله بعد از مدتی دچار سست شدن و یا اصطلاحا شل شدن می شود. عواملی بسیاری در شل شدن نرده استیل دخیل هستند که مهم ترین دلیل آن می تواند طریقه ی نامناسب و غیر استاندارد نصب و اجرای نرده های استیل می باشد. از دیگر عوامل عدم استحکام نرده استیل میتوان به استفاده از چسب های نا مرغوب ، طراحی نا صحیح و غیر مهندسی پله ها ، ارتفاع نا متعارف نرده ، عدم استفاده از پایه استارت در چشمه پله ها و... اشاره نمود. استفاده از اتصالات پیچی و جوش دادن می تواند بهترین و مناسب ترین جایگزین چسب های سنگ ، به خصوص چسب سنگ های نامرغوب باشد. زیرا عوامل طبیعی مانند گرم شدن و سرد شدن در فواصل مختلف ممکن است بر روی چسب های سنگ تاثیر گذاشته و نرده استیل اصطلاحا لق شود. شرکت پردیس نرده با تکیه بر کادر اجرایی مجرب و متخصص خود علاوه برا ارائه ضمانت نامه ی کتبی شرکتی ، این تضمین را به شما عزیزان می دهد که از نرده استیل نصب شده به مدت طولانی اطمینان خاطر داشته باشید.

 

چرا نرده استیل

استفاده از استیل در نرده های راه پله مدت هاست که بنا به دلایل مختلفی مورد توجه مجریان و متخصصین گروه صنعتی ساختمان قرار گرفته است. از جمله این دلایل ، ظاهر زیبا و دل نشین نرده استیل ، استحکام فوق العاده آن ، عدم زنگ زدگی و رسوب پذیری ، عدم تغییر رنگ ، هماهنگ شدن ساده با انواع دکوراسیون داخلی و خارجی ، قیمت مقرون به صرفه نرده های استیل در عین کاربرد و کارایی بالا و بسیاری از موارد دیگر است. از جمله کاربرد های نرده استیل می توان به استفاده از آن در راه پله ، تراس ها ، بالکن ها ، وید ها ، پارتیشن ها ، پنجره ها و غیره و غیره اشاره نمود.

 

ارتفاع نرده استیل

ارتفاع تمام شده ی نرده استیل راه پله به مدل مد نظر شما بستگی دارد. به طور مثال در نرده های استیل راه پله معمولی مانند نرده 3 خط ، ارتفاع تمام شده ی کار در حالت استاندارد ، می تواند حداقل 85 سانتی متر و در نرده های استیل حصاری جهت تاییده ی آتش نشانی می بایست ارتفاع تمام شده ی کار حداقل 110 سانتی متر از سطح زمین باشد. شایان ذکر است هر چه ارتفاع نرده استیل بیشتر باشد ، درصد شل شدن و از دست دادن استحکام ، به مراتب بیشتر است.

 

نرده استیل طلایی

رنگ بندی نرده های استیل به طور طبیعی در دو حالت نقره ای و طلایی موجود می باشد. در حالت کلی ، رنگ نقره ای استیل محبوب تر و پر فروش تر از رنگ طلایی آن می باشد. برای استفاده از نرده استیل طلایی توجه به این نکته که می بایست نرده های استیل طلایی در محیط داخلی نصب گردد بسیار حائز اهمیت است ؛ دلیل اصلی آن هم به کیفیت ساخت استیل طلایی باز می گردد. نرده استیل طلایی در محیط خارجی ممکن است در مدت زمان مشخص دچار تغییر و تحول شده و ممکن است در مدت زمان طولانی رنگ خود را از دست دهد. استیل طلایی اغلب حالت دکوراتیو داشته و اغلب در محیط های داخلی استفاده می شود. از نرده استیل طلایی می توان در دو حالت تمام طلایی و یا ترکیبی از استیل طلایی و نقره ای استفاده نمود. از آنجا که نرده استیل طلایی ظاهر دل نشین تری نسبت نرده استیل نقره ای دارد ، اغلب از آن در مدل دکوراتیو و تلفیقی با سایر متریال ها مانند آلومینیوم ، چوب ، شیشه ، پایه های پیش ساخته و... استفاده می شود. قیمت نرده استیل نقره ای نسبت به قیمت نرده استیل طلایی ارزان تر بوده و از دوام و ماندگاری بالاتری برخوردار است.

 

نرده استیل نقره ای

رنگ اصلی و پرکاربرد نرده استیل ، به صورت نقره ای می باشد. رنگ نقره ای و براق استیل به دلیل وجود نیکل و کروم در ساخت و تولید استیل است. هر چه میزان نیکل و کروم استیل بیشتر باشد رنگ آن براق تر بوده و از کیفیت ساخت بالاتری برخوردار است. نرده های استیل نقره ای در بین مشتریان به نرده های استیل سیلور نیز معروف هستند. قیمت نرده استیل نقره ای مقرون به صرفه تر از مدل های دیگر می باشد.

 

اتصالات نرده استیل

اتصالات مصرفی در تولید و اجرای نرده استیل می تواند از مهم ترین مسائل در هنگام خرید نرده راه پله باشد. چرا که استفاده از اتصالات با کیفیت در دوام و ماندگاری نرده راه پله مستقیما تاثیر گذاشته و بالعکس استفاده از اتصالات و یراق آلات نامرغوب باعث شل شدن و از بین رفتن استحکام نرده استیل در مدت زمان مشخص می شوند. همچنین اتصالات نرده استیل می تواند در زیبایی و شکیل شدن آن و در عین حال راه پله ، دخیل باشد. انواع اتصالات مختلف نرده های استیل در بازار موجود می باشد که اگر بخواهیم آن ها را به دو گروه کلی تقسیم بندی کنیم ، می توانیم به دو گروه اتصالات فابریکی و اتصالات معمولی تقسیم کنیم. اتصالات فابریکی از قیمت بالاتری برخوردار هستند ولی در عوض در پایان کار زیبایی نرده استیل را دو چندان می کنند. با استفاده از اتصالات فابریکی می توانیم نرده استیل یک دست تری داشته باشیم.

 

اهمیت نطافت نرده استیل

نظافت نرده راه پله به خصوص نظافت نرده استیل راه پله بسیار مهم و قابل توجه است. نشستن خاک و دیگر موارد زائد مانند چربی و مواد چسبناک بر روی نرده ، به خصوص در نرده های محیط بیرونی یک امر طبیعی بوده و می بایست در اولین فرصت از روی نرده پاک سازی بشود. عدم نظافت نرده استیل باعث می شود عوال طبیعی نشسته بر روی استیل به مرور زمان با سطح رویی نرده استیل واکنش نشان داده و در مواردی باعث خوردگی سطح رویی آن می شود. به خصوص این که نرده استیل نصب شده از آلیاژ 201 باشد ، این امر ممکن است زودتر اتفاق بیوفتد. سطح رویی نرده استیل ، لایه ی محافظ آن در برابر خوردگی و رسوب پذیری بوده و از بین رفتن آن می تواند باعث شود نرده نصب شده دچار زنگ زدگی شود.

 

روش شناخت استیل مرغوب

یکی از راه های شناخت استیل مرغوب از استیل بی کیفیت ، تست کردن آن با آهن رباست ، هر چه کیفیت ساخت نرده استیل بالاتر باشد ، میزان چسبندگی آهن ربا به آن کمتر است. البته این در حالیست که ، در صورتی که آهن ربا به استیل حتی کمی هم چسبندگی داشته باشد ، نشان دهنده ی کیفیت بسیار پایین و جنس نامرغوب استیل است. چسبندگی آهن ربا حتی در استیل 201 هم که جزء آلیاژ های دست پایین نرده استیل هم هست ، وجود ندارد. در بازار معمولا استیل را به اسم های استیل بگیر و استیل نگیر می شناسندو به استیلی که آهن ربا به آن بچسبد ، استیل بگیر و استیلی که آهن ربا به آن نچسبد ، استیل نگیر گفته می شود. چسبندگی و عدم چسبندگی آهن ربا به استیل نشان دهنده ی میزان آهن بیشتر و یا کمتر در ساخت آن نیست ؛ میزان آهن به کار رفته در استیل بگیر و استیل نگیر به یک اندازه بوده و تفاوت آنها به میزان مواد اولیه ی دیگر استیل باز می گردد. بهترین و مطمئن ترین راه حل جهت تشخیص نرده استیل با کیفیت و نا مرغوب ، استفاده از قطره ی تست استیل یا همان شناساگر استیل می باشد. این محصول برای تشخیص استیل سری 200 از استیل سری 300 و استیل سری 400 می باشد. طریقه ی عمل کرد آن نیز به این صورت است که مقداری از قطره ی تست را روی استیل ریخته و به آن فرصت می دهیم ، بعد از گذشت چند ثانیه اگر رنگ قطره به سمت صورتی و یا قرمز تیره رفت ، نشان دهنده ی آن است که استیل استفاده شده از گروه 200 و یا 400 بوده و مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی در شرایط جوی طبیعی ندارد. در غیر این صورت ، نرده استیل نصب شده از گروه 300 استیل ها یا همان استیل نگیر می باشد.

 

اجرای نرده استیل راه پله

اجرای نرده های استیل یکی از مهم ترین مراحل انجام کار می باشد. چرا که اگر بهترین و مرغوب ترین نرده های استیل راه پله هم به طور کامل و مناسب نصب نشوند ، حالت امنیت و ایمنی راه پله از بین رفته و علاوه بر آن ، زیبایی نرده های استیل نیز دچار تهدید می شود. نرده های استیل نصب شده توسط شرکت پردیس نرده در بهترین و زیبا ترین حالت ممکن بوده و از لحاظ اجراییات ، این شرکت در بین مشتریان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. طریقه ی اجرای نرده استیل به طور خلاصه به شرح زیر می باشد: ابتدا محل قرار گیری پایه ها بر روی پله ها مشخص شده و با استفاده از دریل و یا هیلتی سوراخ می شود. در این مرحله نوبت به  قرار دادن میل ترانس های نرده در جای خود یعنی همان سوراخ های ایجاد شده در پله ها می باشد. میل ترانس یا همان پیچ های متری در واقع ستون های داخلی پایه های 38 و یا پایه استارت های نرده استیل می باشند. استحکام میل ترانس ها به وسیله چسب مخصوص سنگ و یا پیچ و مهره صورت می گیرد. میل ترانس علاوه بر استحکام نرده استیل ، باعث هماهنگ شدن پایه ها و قرار گرفتن آن ها در یک راستا می شود. بعد خشک شدن چسب و اطمینان از استحکام میل ترانس ها ، پایه های 38 و استارت های 51 به روی پله به صورتی که میل ترانس داخل آن قرار بگیرد ، با استفاده از یراق آلات به نام نعلبکی ، قرار می گیرد. معمولا پیچ متری ها بلند تر از پایه ها بوده و بعد از قرار گیری پایه های نرده ، مقداری از آن بیرون قرار می گیرد و باید مقدار اضافه ی آن بریده شود. در این مرحله بر روی پایه ها اتصالاتی به نام چاکدار ناخنی قرار داده می شود. چاکدار ناخنی وسیله ای است که پایه های عمودی نرده را به دستک رویه وصل می کند. در این قسمت نوبت می رسد به هندریل رویه که در مدل نرده استیل لوله ای معمولا از لوله 51 استفاده می شود. حال برای اتصال لوله های 16 میل به صورتی عمودی می بایست بر روی پایه های عمودی 38 ، حلقه هایی را متصل کنیم ، بعد از محکم کردن حلققه ها ، لوله های 16 از داخل آنها عبور کرده و توسط پیچ محکم می شوند. حال برای چرخاندن نرده استیل در پاگرد ها و سر چشمه پله ها ، باید از زانو های استیل استفاده نمود. برای لوله های 16 نیز در حالتی که می خواهند در چشمه پله ها لوله ها به یکدیگر متصی شوند می توان از زانو استفاده نمود. در غیر این صورت ابتدا و انتهای آنها با استفاده از در پوش ، پوشیده می شود. انتهای نرده استیل اگر به دیوار منتهی بشود با استفاده از بست های دیوار کوب یا همان فلنچ آن را به دیوار متصل می کنند. در غیر این صورت باید از پایه استارت استفاده نمود. قسمت رویه ی استارت در نرده استیل را می توان با استفاده از گوی های استیل و یا کریستالی تزئین نمود. انواع اتصالات و یراق آلات به کار رفته در نرده ، مستقیما بر قیمت نرده استیل تاثیر می گذارد. از اتصالات و قطعات به کار رفته در نرده استیل ، می توان به لوله استیل ، پروفیل استیل ، حلقه استیل ، نعلبکی استیل ، کف کوب استیل ، بغل لوله استیل ، زانو استیل ، هندریل استیل ، فلنچ استیل ، چاکدار ناخنی ، مهره گیر ، قالپاق استیل ، درپوش استیل ، میل ترانس ، آسانسوری ، انواع دیوار کوب ها و موارد بسیار دیگر اشاره نمود.

 

وب سایت رسمی پردیس نرده

 

 

 

مارادر شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

 

 

جهت مشاوره و سفارش با شماره تماس بگیرید
مشاوره:  : 09122626231

 

 

 

آدرس : تهران ، کیلومتر 21 جاده مخصوص ، جنب شرکت دیپلمان ، شرکت استیل تهران

تلفن :  36107434-026

مشاوره  : 09122626231

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد